Fine dining i naturen

Njut av vår fantastiska natur samtidigt som du serveras en 3-rättersmeny ute i det fria. Maten tillagas över öppen eld. Vill man vara delaktig är det fritt fram, annars är det bara att luta sig tillbaka mot en trädstam och njuta av lugnet och den energi som naturen ger.

Nedan kan du välja ett paket som passar dig.

Paket

Paketen går att göra om efter önskemål. Du kan t ex boka in en större grupp "teambuilding" för ditt företag. Eller du kanske vill vandra med fler övernattningar i tält. Är du sugen att bestiga Kebnekaise så följer jag med som din guide. Berätta om dina önskemål. Natur och god mat är dock alltid i fokus :)

Vandring med lunch

Vi vandrar ca 5 km och lagar sedan en lunch. Här finns det möjlighet att välja terräng allt efter önskemål och förmåga.

Pris 600:-/pers.

Detta ingår:

Utbildad naturguide som berättar om den natur ni vandrar genom. Lunch inkl. dryck. En kopp kaffe - nykokt över elden - ingår naturligtvis. Vi är ute ca 4-5 timmar.

Medtag: Fylld vattenflaska till vandringen.


Vandring med 3-rätters

Vi vandrar ca 5 km i vacker natur. Sedan lagas och serveras en 3-rättersmeny. Du kan välja meny efter smak - kött, fisk, vilt eller vegetariskt.

Pris: 800:-/pers.

Detta ingår:

Utbildad naturguide som berättar om den natur ni vandrar genom. En 3-rättersmeny som ni bestämmer temat på. Vi är ute ca 4-5 timmar.

Medtag: Fylld vattenflaska till vandring


Vandring med övernattning i tält

Vi börjar vår vandring efter lunch. Vi tar en skön fikapaus och njuter av lugnet i vår fantastisk natur. Vi vandrar vidare och slår läger vid en sjö. Det serveras en 3-rätters till middag samt frukost, när vi vaknat av fåglarnas kvitter utanför tältduken. Vi börjar vår vandring ca 14.00 och avslutar dagen efter före lunch.

Pris: 1800:-/pers.

Detta ingår:

3-personers tält. Utbildad naturguide som berättar om den natur ni vandrar genom. En 3-rättersmeny som ni bestämmer temat på, dryck samt frukost.

Medtag: Fylld vattenflaska till vandring, liggunderlag och sovsäck.Fiske med lunch

Koppla av med lite fiske och när hungern sätter in är det bara att sätta sig till "dukat bord" vid sjökanten. Ca 5 timmar men vill du stanna längre gäller fiskekortet ett dygn.

Pris 1200:-/pers.

Detta ingår:

Fiskekort samt lunch.

Medtag: Fiskespö och drag.


Get in touch

Contact information

+46733724705

monicatiger671@gmail.com
Social networks

Facebook
Instagram
Din kontakt / about you

© Copyright tigersnatureliving.se